Elcykel

Merida, E-Green, Kalkhoff, Riese&Müller – vi har Växjös kanske bredaste sortiment av elcyklar för alla behov! Många upplever elcykelmarknaden som en djungel av olika alternativ. Vi är en specialiserad cykelbutik och har kompetensen att både vägleda dig till köp av rätt elcykel och att ta hand om servicen av din elcykel i framtiden. Du kan känna dig trygg med att köpa din elcykel hos oss!

Elcykelpremie – Naturvårdsverket fördelar bidrag till privatpersoner som köpt ett elfordon. Det ska hjälpa fler att byta bilen mot miljövänligare transportmedel och bidra till minskade utsläpp, mindre trängsel och mindre buller. Alla våra elcyklar uppfyller kravet för bidragsansökan. Ta chansen att ta del av detta unika bidrag på 25%. Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida.

Våra varumärken är noggrant utvalda för att kvalitetsmässigt matcha våra krav. Cyklarna är utvecklade och producerade av väletablerade aktörer vilket ger en trygghet både för oss som återförsäljare och för dig som kund. Elcyklarna från Kalkhoff och Rise & Müller tillverkas i Tyskland, Merida och E-Green utvecklas i Norge/Tyskland och produceras i Taiwan, Promovec är utvecklat av ett danskt företag och är ledande i Norden inom segmentet framhjulsdrivna elcyklar. Besök gärna länkarna Bosch, Shimano och Promovec för detaljerad om motorsystemen.

För vår egen och kundens trygghet vill vi också veta att det går att få support och reservdelar även efter garantitidens slut. Detta är särskilt viktigt när det gäller elcyklar då varje motorsystem är unikt till skillnad från ex. växlar och andra komponenter som är kompatibla på alla cykelmärken. Med andra ord – undvik så kallade ”egenutvecklade” system. Med motorer från Bosch och Shimano kan du få hjälp med din elcykel över hela världen både idag och om 10 år.