Pilen
Pilen är det enda rätta alternativet för de som prioriterar kvalitet och designl! Cyklarna monteras för hand av kunniga hantverkare i den lilla cykelfabriken i Småländska Gamleby. Komponenterna är noga utvalda för att i samstämmighet med den klassiska designen ge maximal komfort och kvalitet. Se www.pilencykel.se för mer information och priser. Leveranstid ca 1-2 veckor.

Produktsortimentet är brett och består av följande modeller:

Pilen Lyx
Detta är den ursprungliga Pilen som varit en trotjänare under många år. Finns i svart, blå, grön och röd samt med ett flertal olika växelalternativ. För dig som vill ha en klassisk cykel med maximal komfort. Vill man sätta en personlig prägel på sin Pilen Lyx finns det finns en mängd olika möjligheter. Specialkulörer, färgade däck, främre pakethållare, ringklockor, sadlar är bara några exempel.

Pilen Sport
Med samma grundkvalitet som Pilen Lyx men med en smäckrare och sportigare attityd har Pilen Sport blivit mycket populär. Passar lika bra för den praktiskt sinnade pendlaren som den modemedvetne cafécyklisten. Även här finns det möjligheter att göra egna tillval och skapa en Pilen Sport Special.

Pilen Supersport
En vidareutveckling av Pilen Sport som med hydrauliska skivbromsar och med bredare växelomfång blir en tekniskt modern cykel med bibehållen klassisk stil.

Pilen City
Det senaste tillskottet i Pilen-familjen är en lätt och smidig vardagscykel i klassiskt utförande. Med något färre valmöjligheter har priset pressats ner och här får man verkligen mycket cykel för pengarna.

Alla modeller finns i både herr- och damversion

Se www.pilencykel.se för mer information.