Elcykel

Merida, E-Green, Kalkhoff, Babboe, Riese&Müller – vi har Växjös kanske bredaste sortiment av elcyklar för alla behov! Många upplever elcykelmarknaden som en djungel av olika alternativ. Vi är en specialiserad cykelbutik och har kompetensen att både vägleda dig till köp av rätt elcykel och att ta hand om servicen av din elcykel i framtiden. Du kan känna dig trygg med att köpa din elcykel hos oss!

Våra varumärken är noggrant utvalda för att kvalitetsmässigt matcha våra krav. Cyklarna är utvecklade och producerade av väletablerade aktörer vilket ger en trygghet både för oss som återförsäljare och för dig som kund. Elcyklarna från Kalkhoff tillverkas i Tyskland, Merida och E-Green utvecklas i Norge/Tyskland och produceras i Taiwan, Babboe är ett holländskt företag och är ett ledande märke inom segmentet lastcyklar. Besök gärna länkarna Bosch och Shimano för detaljerad om motorsystemen.

För vår egen och kundens trygghet vill vi också veta att det går att få support och reservdelar även efter garantitidens slut. Detta är särskilt viktigt när det gäller elcyklar då varje motorsystem är unikt till skillnad från ex. växlar och andra komponenter som är kompatibla på alla cykelmärken. Med andra ord – undvik så kallade ”egenutvecklade” system. Med motorer från Bosch och Shimano kan du få hjälp med din elcykel över hela världen både idag och om 10 år.