Teamkläder för cykling

Cykelkläder med profilering

Kontakta oss för kostnadsfri offert på teamkläder för cykling. Bike Brothers har i flera år samarbetat med italienska klädmärket Giessegi för försäljning av custom-designade teamkläder till företag och föreningar/klubbar. Vi har en diger referenslista med kunder som bl.a. NCC, Wexiö Velo, Lammhultcyklisterna, Forza Ronneby, Team Wrigstad, Stena m.fl.

Italienska cykelkläder

Kläderna tillverkas i Italien där Giessegi också har en egen fabrik som tillverkar pads. Flera kända märken på marknaden köper faktiskt pads av Giessegi till sina cykelkollektioner. Företaget startades 1984 av tidigare elitcyklisten Simone Fraccaro. Simone är fortfarande aktiv i företaget men har lämnat över ansvaret för den dagliga driften till sin son. Målsättningen för Giessegi har hela tiden varit att vara ett äkta ”Made in Italy” klädmärke med egen produktion, design och produktutveckling. Fördelarna är uppenbara, som leverantör till professionella cyklister och lag som ex. Marianne Vos och Team ROTH – AKROS får man dessutom direkt respons på produkterna som är till stor hjälp för produktutvecklarna.

Då det italienska klimatet skiljer sig något från det nordiska har vi haft stor hjälp av vårt eget cykellag Bros Test Team för att finna en optimal kollektion för vår marknad. Vissa plagg har t.o.m. skräddarsytts efter teamets önskemål och därefter kommit att ingå i det ordinarie sortimentet hos Giessegi!

Vi kan givetvis tillhandahålla provkollektion för test och val av storlekar. Designen kan väljas helt fritt eller utifrån färdiga förslag. Med utgångspunkt i företagets/klubbens logotype kan vår designer ta fram en helt egen design, det finns inga begränsningar vad gäller antal logotyper eller färgval.

För mer info och offert skicka ett mail till info[at]bikebrothers.se. Se även Giessegis hemsida www.giessegi.com Se fliken ”Custom” för fullständig överblick över produktsortiment och designmöjligheter.

Vanliga frågor om teamkläder

Varför välja teamkläder från Bike Brothers?

Bike Brothers jobbar med Giessegi som har producerat professionella cykelkläder sedan 1984. Kvaliteten är enligt vår mening i klass med det bästa som går att finna på marknaden och till ett konkurrenskraftigt pris. Denna slutsats delar vi (ca 25 medarbetare med 400-1200 cykeltimmar per år) med professionella cyklister som Marianne Vos och Team ROTH – AKROS och givetvis alla nöjda kunder.

Leveranstid?
Normalt är leveranstiden för teamkläder ca 5-6 veckor i perioden september-januari och 8-10 veckor från februari-augusti från orderdatum.
Var produceras teamkläderna?

Samtliga cykelkläder från Giessegi produceras i Italien.

Finns det särskilda teamkläder för damer och barn?
Ja, Giessegi har teamkläder även för barn. Till damer kan vi leverera särskild padding och snitt på figuren.
Vad finns det för olika produkter?

Allt inom cykelkläder, från strumpor och mössor till vinter- och regnjackor. Det finns även kollektioner för After bike d.v.s kläder som kan användas före och efter träning/tävling.

Vad är skillnaden mellan Team Line och Race Line?

Race Line är den högsta kvalitetsklassen som används av proffslagen. Tack vare konkurrenskraftiga priser säljer vi mer och mer av denna kvaliteten. Team Line är den ”normala” kvaliteten som mer motsvarar det andra aktörer på marknaden tillhandahåller.

Vad är minimum antal set per order?

Normalt sett gäller 10 plagg (ex. 10 byxor och/eller 10 tröjor) som minimum. Minimiantalet är satt för att minska ställtiderna i produktionen och därigenom säkerställa leveranskvaliteten. För vissa plagg som ex. kepsar och strumpor gäller andra minimiantal.

Hur många loggor/sponsorer kan jag ha?

Obegränsat!

Vad kostar det?

Priset varierar med antal set. Hör av dig för offert!